Kollégium

Tatabánya

Főiskolánknak Tatabányán egy kollégiuma van, a Stúdium téri Kollégium, amely a központi „A”épület része.

A kollégiumban 3 emeleten 45 db két ágyas, mosdófülkés szobában laknak kollégistáink.

Szintenként társalgó, TV szoba, felszerelt konyha, közös higiénés helyiség van. A szobákban az internetelérés lehetősége adott.

A kollégium havi térítési díja önköltséges/költségtérítéses hallgatók esetén 18 000 Ft, egyágyas szoba esetén 27 000 Ft. A kaució minden kollégistának 8 000 Ft.

A felvételivel kapcsolatban a +36-20-541-6187-es számon érdeklődhetnek.

Üdvözlettel:
Brunner Zsuzsanna

Budapest

Budapesti Tagozatunkon tanuló nappali tagozatos hallgatóink kollégiumi elhelyezését a XXII. kerületben a Tomori Pál Kollégiumban (1223 Budapest, Művelődés u. 21-27.) biztosítjuk.

A Tomori Pál Kollégium díja

A kollégiumi díj 2-3 ágyas szobákban elszállásolva 28 000 Ft/hó/fő (+ 2 havi kaució).

Minden szobához önálló fürdőszoba tartozik, parkolási lehetőség pedig az intézmény 1,5 hektáros ősparkján belül adott.

Internet használat: ingyen vehető igénybe az épület és a park területén.

Felvételi jelentkezési határidő: 2017. augusztus 15., jelentkezni a redei.andrea@tpfk.hu elektronikus levélcímen lehet a TP Főiskola kollégiumi jelentkezési lapjának kitöltésével. Jelentkezési lap letöltéséhet kattintson IDE!

Azoknak a hallgatóknak, akik nem kaptak férőhelyet, illetve nem tudták benyújtani határidőre a kollégiumi jelentkezési lapjukat, lehetőségük van az ún. kollégiumi várólistára jelentkezni. (A várólistáról kerülnek be a hallgatók az évközben – jellemzően az első hónap végéig – megüresedő kollégiumi helyekre.)

További információ kérhető Rédei Andrea 06 (1) 362 1551-es számon vagy a redei.andrea@tpfk.hu elektronikus levélcímen.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben