Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Magyar Tudomány Ünnepe – 2016

2016. november 15-én és 16-án került megrendezésre az Edutus Főiskola Tudomány Ünnepe alkalmából megrendezendő OKNYOMOZÓ TUDOMÁNY | Multidiszciplinaritás@Edutus programsorozat.

Az első napon Dr. Jandala Csilla rektor asszony ünnepélyesen megnyitotta az eseményt. Ezen a napon a budapesti campusunkon hallgathatnak meg érdekes előadásokat az érdeklődők. 

2016. november 16-án Tatabányán folytatódott a Tudomány Ünnepe alkalmából megrendezett programsorozat.

Dr. Csorba Zsolt a Tatabányai Törvényszék elnöke és Dr. Jandala Csilla rektorunk együttműködési megállapodást írt alá a két szervezet között.
Ezt követően plenáris előadások, Jelen & Jövő-, Oktatásmódszertan és szaknyelvi képzés- szekciókban és Multi és interdiszciplinaritás a társadalomtudományokban, Robot Resources témákban hallgattak a jelenlévők előadásokat.
A programsorozat idén is sikeresen zárult.

Köszönjük az előadóknak és minden résztvevőnek, hogy jelenlétükkel és gondolataikkal megtiszteltek minket!

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben