Nincs emelt szintű érettségid?

📝 Felvételizz az Edutus Egyetemre ❗️
Nincs emelt szintű érettségid?
Ne csüggedj, van még lehetőséged arra, hogy egyetemi hallgatóként kezd a szeptembert!

Érdekel a három hónapos intenzív emelt szintű érettségire felkészítő program

Tudj meg minden, számodra fontos információt a felvételi eljárással kapcsolatban

Felvételi eljárás

Nincs emelt szintű érettségid? Nem vagy biztos benne, pontosan milyen dokumentumokat kell feltöltened? Kérdezz az Edutus Egyetem tanulmányi osztályától!

Írj üzenetet vagy hívj minket.

2021-től fontos változás! Aki rendelkezdik felsőoktatási szakképzésben szerzett oklevéllel és ennek eredménye alapján szeretne bekerülni alapképzésre, annak nem kell emelt szintű érettségi a bejutáshoz.

Az Edutus Egyetem felsőoktatási szakképzését elvégezve lehetőségük nyílik alapszakokon továbbtanulni (emelt szintű érettségi nélkül), melybe – a hallgató teljesítményétől függően és az elvégzett szak és folytatandó szakterülettől függően – 30-90 kredit beszámításra kerül az itt elvégzett tantárgyak közül, így akár 1 évvel is megrövidülhet a képzés időtartama. Vagyis 4 év alatt szerezhet két végzettséget!

MEGNÉZEM A FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉSEKET

 

Programunknak köszönhetően lehetőséged nyílik rá, hogy az Edutus Egyetemen kezdd meg egyetemi tanulmányaidat. A partnerprogram keretében a jelentkezés semmilyen plusz költséggel nem jár. Ha a célod, hogy egyetemi éveid alatt piacképes tudást szerezz gyakorlatorientált képzés keretében és diplomád megszerzése után pillanatokon belül elhelyezkedj, válassz minket!

 

 

Nem engedheted meg magadnak, hogy költségtérítéses képzésen tanulj vagy jól jönne egy kis anyagi segítség a tandíj kifizetésében? Az Edutus Egyetem több ösztöndíj lehetőséget is kínál leendő és már felvett hallgatói számára.

Nézz körül ösztöndíjaink között

 

Az Edutus Egyetemen felvételi eljárásban meghirdetett szakok

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben
Újdonság

Edutus képzés ajánló

Alkalmazásunk segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb képzéseinket.

MEGNÉZEM
Új