Nyílt napok az Edutus Egyetemen

Kérünk, tekintsd meg az Edutus Egyetemről összeállított információs kisfilmünket, amelyből ezúttal rendhagyó módon ismerheted meg intézményünket.

Vannak még kérdéseid a felvételi eljárással, pontszámítással vagy az Edutus Egyetemen induló szakokkal kapcsolatban? Tedd fel kérdéseidet nyílt napjaink egyikén. Minden kérdésedet szakértők válaszolják meg, például a műszaki szak iránt érdeklődők műszaki tárgyakat oktatóktól kapnak választ a kérdéseikre.

  • 2023. február 1. 10 óra Tatabánya „A” épület (Tatabánya, Stúdium tér 1.)
  • 2023. február 2. 10 óra Budapesti Tagozat (1114 Budapest, Villányi út 11-13.)
Regisztrálj a nyílt napokra itt!

Megnézem a 2023. szeptemberében induló képzéseket Az egyetem elvégzését duális képzésben szeretném, így dolgozhatok az egyetem alatt

Kérdéseidet a +36 20 402 38 80  vagy +36 20 529 59 49 -es telefonszámon teheted fel vagy írásban a mail@edutus.hu email címen.

Várjuk jelentkezésed!

E-FELVÉTELI
Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben
Újdonság

Edutus képzés ajánló

Alkalmazásunk segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb képzéseinket.

MEGNÉZEM
Új