Online nyílt napok az Edutus Egyetemen!

Szeretettel köszöntünk minden kedves látogatót a folyamatosan elérhető Online Nyílt napunkon!

Kérünk, tekintsd meg az Edutus Egyetemről összeállított információs kisfilmünket, amelyből ezúttal rendhagyó módon ismerheted meg intézményünket.

Vannak még kérdéseid a felvételi eljárással, pontszámítással vagy az Edutus Egyetemen induló szakokkal kapcsolatban? Tedd fel kérdéseidet online fogadóóráink keretében,  előre egyeztetett időpontban a Microsoft Teams-en keresztül! Minden kérdésedet szakértők válaszolják meg, például a műszaki szak iránt érdeklődők műszaki tárgyakat oktatóktól kapnak választ a kérdéseikre.

Időpontot foglalok az online fogadóórára:

Gazdasági szakok fogadóóra
Műszaki szakok fogadóóra
Általános felvételi kérdések fogadóóra

Megnézem a 2021. szeptemberében induló képzéseket! Az egyetem elvégzését duális képzésben szeretném, így dolgozhatok az egyetem alatt

 

Segítség! Nincs emelt szintű érettségim!

Érdekel, hogy emelt szintű érettségi nélkül hogyan is lehetek egyetemista!

Érdekel, hogy hogyan számolják a pontokat a felvételi eljárásban? KATTINTS IDE a további információért!

Kérdéseidet a +36-80-911-688 ingyenesen hívható felvételi zöldszámon teheted fel vagy írásban a felvi@edutus.hu e-mail címen.

Várjuk jelentkezésed!

E-FELVÉTELI
Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben
Újdonság

Edutus képzés ajánló

Alkalmazásunk segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb képzéseinket.

MEGNÉZEM
Új