Nemzetközi partnerprogram

a 2022. szeptemberében induló tanévben újra lesz lehetőséged részt venni Partnerprogramunkban, addig is nézd meg, mely szakakokra  jelentkezhetsz vagy érdeklődj a szabo.maria@edutus.hu email címen.

Egyetem alábbi szakjaira nyerhetsz felvételt külföldi partnerintézményünkön keresztül:

Szak Szint Tagozat Helyszín Leírás
Alapképzés BSc Felsőoktatási szakképzés Nappali Levelező Tatabánya Budapest
Gazdálkodási és menedzsment x x x x x x Elolvasom
Kereskedelem és marketing x x x x x x Elolvasom
Turizmus – vendéglátás x x x x x Elolvasom
Nemzetközi gazdálkodás x x x x Elolvasom

A felvételi eljárás díjmentes és Budapesten a Villányi úton történik. További információt a szabo.maria@edutus.hu e-mailcímen kérhetsz.

Programunknak köszönhetően lehetőséged nyílik rá, hogy az Edutus Egyetemen kezdd meg egyetemi tanulmányaidat. A partnerprogram keretében a jelentkezés semmilyen plusz költséggel nem jár. Ha a célod, hogy egyetemi éveid alatt piacképes tudást szerezz gyakorlatorientált képzés keretében és diplomád megszerzése után pillanatokon belül elhelyezkedj, válassz minket!

 

Érdekel a program
Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben
Újdonság

Edutus képzés ajánló

Alkalmazásunk segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb képzéseinket.

MEGNÉZEM
Új