Nincs emelt szintű érettségid?

Nincs emelt szintű érettségid, de szeretnél felsőoktatási képzésben tanulni 2022 szeptemberétől?

AZ EDUTUS EGYETEMEN EZ NEM PROBLÉMA!

Ahhoz, hogy felsőoktatási tanulmányaidat emlet szintű érettségi nélkül kezdhesd meg szeptembertől, három lehetőséget kínál számodra az Edutus Egyetem.

1. lehetőség:

Jelentkezz 4 féléves felsőoktatási szakképzéseink (FOKSZ) egyikére. A felsőoktatasi szakképzésre való jelentkezésnek nem feltétele, hogy rendelkezz emelt szintű érettségivel.

4 felsőoktatási szakképzési lehetőséget kínálunk a számodra:

  • Gazdálkodási és menedzsment
  • Kereskedelem és marketing
  • Turizmus-vendéglátás
  • Műszaki

Mind a négy képzési területen olyan ismeretekre tehetsz szert, amik fontosak lehetnek számodra abban az esetben is, ha a felsőoktatási szakképzés elvégzése után szeretnél alapképzésre jelentkezni. Ez azt jelenti, hogyha a FOKSZ elvégzése után alapképzésen tanulnál tovább, nem lesz szükséged emelt szintű érettségit tenni a felsőoktatási szakképzés elvégzését igazoló végzettség birtokában. 

Ha a felsőoktatási szakképzéssel megegyező alapképzésre jelentkeznél (pl. Gazdálkodási és menedzsment felsőoktatási szakképzést végeztél nálunk és a Gazdálkodási és menedzsment alapképzésre adod be jelentkezésedet), abban az esetben az alapképzéssel megegyező felsőoktatási szakképzésen tanult tárgyak nagy részét beszámíthatod az alapképzésbe, így akár 1 évvel is megrövidülhet a képzés időtartama. Vagyis 4 év alatt szerezhetsz két végzettséget!

MEGNÉZEM A FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉSEKET

2. lehetőség:

Jelentkezz az Edutus Egyetem nemzetközi partnerprogramjára!

Nemzetközi partnerprogramunknak köszönhetően lehetőséged nyílik rá, hogy az Edutus Egyetemen kezdd meg egyetemi tanulmányaidat. A partnerprogram keretében a jelentkezés semmilyen plusz költséggel nem jár. Ha a célod, hogy egyetemi éveid alatt piacképes tudást szerezz gyakorlatorientált képzés keretében és diplomád megszerzése után pillanatokon belül elhelyezkedj, válassz minket!

A 2021-ben induló tanévben már nem tudsz Nemzetközi Partnerprogramunkra jelentkezni. Legközelebb a 2022. szeptemberében induló tanévben lesz lehetőséged részt venni programunkban. Addig is nézd meg, mely szakokon kínáljuk a Partnerprogramot vagy érdeklődj a szabo.maria@edutus.hu email címen.

Az Egyetem alábbi szakjaira nyerhetsz felvételt külföldi partnerintézményünkön keresztül:

Szak Szint Tagozat Helyszín Leírás
Alapképzés BSc Felsőoktatási szakképzés Nappali Levelező Tatabánya Budapest
Gazdálkodási és menedzsment x x x x x x Elolvasom
Kereskedelem és marketing x x x x x x Elolvasom
Turizmus – vendéglátás x x x x x Elolvasom
Nemzetközi gazdálkodás x x x x Elolvasom

A felvételi eljárás díjmentes és Budapesten a Villányi úton történik. További információt a szabo.maria@edutus.hu e-mailcímen kérhetsz.

Programunknak köszönhetően lehetőséged nyílik rá, hogy az Edutus Egyetemen kezdd meg egyetemi tanulmányaidat. A partnerprogram keretében a jelentkezés semmilyen plusz költséggel nem jár. Ha a célod, hogy egyetemi éveid alatt piacképes tudást szerezz gyakorlatorientált képzés keretében és diplomád megszerzése után pillanatokon belül elhelyezkedj, válassz minket!

A programra folyamatosan várjuk a jelentkezéseket.

3. lehetőség:

Szerezz emelt szintű érettségit az Edutus Egyetem felkészítő programja segítségével.

Ha részt veszel felkészítő programunkon, sikeres emelt szintű érettségit teszel és beiratkozol valamelyik alapképzésünkre, sikeres felvételi esetén az emelt szintű érettségire felkészítő program díját 100%-ban visszafizetjük neked!

Érdekel a három hónapos intenzív emelt szintű érettségire felkészítő program

 

Tudj meg minden, számodra fontos információt a felvételi eljárással kapcsolatban

Felvételi eljárás

Meghirdetett szakok

Nincs emelt szintű érettségid? Nem vagy biztos benne, pontosan milyen dokumentumokat kell feltöltened? Kérdezz az Edutus Egyetem tanulmányi osztályától!

Írj üzenetet vagy hívj minket.

 

Nem engedheted meg magadnak, hogy költségtérítéses képzésen tanulj vagy jól jönne egy kis anyagi segítség a tandíj kifizetésében? Az Edutus Egyetem több ösztöndíj lehetőséget is kínál leendő és már felvett hallgatói számára.

Nézz körül ösztöndíjaink között
Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben
Újdonság

Edutus képzés ajánló

Alkalmazásunk segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb képzéseinket.

MEGNÉZEM
Új