Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Vida Jenő Asztaltársaság

2019. június 5-én került sor a Vida Jenő Asztaltársaság első rendezvényére. A Tatabánya MJV által kezdeményezett, és az Edutus Egyetem szervezésében megvalósuló rendezvénysorozat célja, hogy elősegítse a város vállalati, intézményi és közéleti vezetői közötti párbeszédet és együttműködést azáltal, hogy platformot teremt a viszonylag kötetlen találkozásra, eszmecserére egy jó hangulatú társasági esemény formájában. A negyedéves rendszerességgel megrendezni tervezett eseményeken szakmai programot is kínálunk a résztvevőknek egy-egy meghívott előadó bevonásával, akit aktuális, elsősorban a gazdaságfejlesztést érintő téma kifejtésére kérünk fel.

A hagyományteremtő célzatú nyitó rendezvény Schmidt Csaba, Tatabánya MJV polgármesterének köszöntőjével kezdődött, majd Dr. György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára tartotta meg előadását „Stratégiai irányok a magyar gazdaságpolitikában: a jövő 7 pillére” címmel. Az előadást követően hozzászólásokra, kérdésekre volt lehetőség, melynek során Némethné Dr. Gál Andrea, az Edutus Egyetem rektora felvázolta az egyetem stratégiájának kapcsolódási pontjait az előadásban elhangzott gazdaságpolitikai pillérekhez. A programot egy jó hangulatú borkóstoló zárta, amikor Bencsik János országgyűlési képviselő tolmácsolásában ismerhették meg a résztvevők a neszmélyi borvidék jellegzetességeit.

Az asztaltársaság következő eseményére várhatóan ez év szeptemberében kerül sor. Bízunk benne, hogy az új résztvevők – hasonlóan a nyitó alkalom résztvevőihez – sikeres és hasznos kezdeményezésként értékelik majd a rendezvénysorozatot.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben