Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Vegyél részt a Gerecse 50 gyalogtúrán!

1982 óta minden év áprilisának 3. szombatján kirándulók ezrei lepik el a Gerecse hegységet, hogy végig gyalogolják a Gerecse 50, 30, 20 és 10 teljesítménytúra valamelyikét. A 2018-as időpont ettől azért tér el egy kicsit, mivel idén az ünnepek miatt április 3. szombatja munkanap lesz. Vannak, akik kihívásként fogják fel a rendezvényt, vannak, akik egy jó túrára vágynak, és vannak, akik csak szeretik a természetjárás üdítő mozgásformáját. Egy azonban bizonyosra vehető, hogy aki részt vesz, biztosan jól fogja magát érezni.

TÚRA ÚTVONALA

Tatabánya, Szent Borbála tér – János-forrás – Baji vh. – Tardos – Pusztamarót – Héreg – Bánya-hegy – Koldusszállás – Kisréti vh. – Panoráma út – Turul – Tatabánya

RAJT-CÉL

Tatabánya, Szent Borbála tér 1. előtti területen a túraközpontban.  A téren ingyenes mobil WC-k állnak a túrázók rendelkezésre, valamint csomagmegőrzés és tisztálkodási lehetőség is biztosított. A tér területe tágas, parkosított, így vonzáskörzete ideális a várakozó és/vagy a beérkező túrázóknak.

INDULÁS

A túrázók reggel 6:00-8:00 között indulhatnak el a túraközpont rajtzónájából.

NEVEZÉS

Csak ONLINE nevezés van, ami 2018. január 22. 12:00 órától április 20-ig tartó időszakban elérhető. Nevezéshez kattints az „ONLINE NEVEZÉS” gombra.

További információk: http://www.gerecse50.hu/gerecse50-tudnivalo.html

Ha kellő számú Edutusos  hallgató jelentkezik, akkor együtt vágunk neki a hegynek. Aki online jelentkezett, utána e-mailen  adja le jelentkezését a csepe.balintne@edutus.hu email címen is.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben