Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Véget ért a 22. nemzetközi hét

2017. március 31-én elérkeztünk a nemzetközi hét utolsó napjához, amikor is hallgatóink bizonyították, hogy milyen ismereteket sikerült elsajátítaniuk az elmúlt hét során.

Volt, ahol írásban, de leginkább szóban, csoportos prezentációt bemutatva kellett egy előre kiadott témát feldolgozni. A prezentációkból egyértelműen kiderült, hogy ez alatt a rövid idő alatt is képesek voltak olyan tudás birtokába kerülni a hallgatók, amit megfelelően tudtak alkalmazni a „vizsga” során, így az elmúlt egy hétnek nagy haszna volt tudás megszerzése tekintetében és kapcsolatok kiépítése szempontjából is.

Csütörtök este a nemzetközi hét oktatóival tartottunk egy búcsú vacsorát, ahol megköszöntük az elmúlt egy hét munkáját és azt, hogy évről-évre egyre több hallgatót hoznak hozzánk.

Bízunk benne, hogy jövőre is legalább ilyen jó hangulatú, tudásban és programokban gazdag nemzetközi hetet szervezünk.

GALÉRIA

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben