Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Újabb nemzetközi robotikaverseny az Edutus szervezésében!

2022. szeptember 1-4. között kerül megrendezésre az idei WRO (World Robot Olympiad) szezon európai Friendship Invitational versenye. A szervezők Balatonfüreden látják vendégül az európai országok által delegált csapatokat, akik egy barátságos verseny keretei között mérhetik össze tudásukat RoboMission, RoboSports és Future Innovators kategóriákban. A többnapos eseménysorozat nem csak a versenyzésre, de a kikapcsolódásra is lehetőséget nyújt, hiszen a résztvevőkre a megmérettetésen kívül izgalmas programok is várnak.

Az Edutus Egyetem sokéves WRO szervezési tapasztalattal örömmel vállalta a 2022-es Friendship Invitational megvalósításának feladatát. Az eseményre több, mint 30 országból várunk országonként maximum 4 csapatot. A rendezvény a várható közel 1000 fős létszámával egy újabb mérföldkő lesz az Edutus, mint magyar nemzeti WRO szervező szakmai életében.

Drukkoljunk együtt a csapatoknak a sikeres szereplésért!

 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben