Hírek

TELC általános B2 középfokú ANGOL nyelvvizsga felkészítő tanfolyam indul Budapesten

Már Budapesten is indul TELC középfokú angol nyelvvizsga-felkészítő tanfolyam!

Az Edutus Egyetem hivatalos TELC vizsgaközpontként, angol középfokú nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamot hirdet, júliusi kezdéssel.
A fővárosban, könnyen megközelíthető helyen – a Falk1 Rendezvényközpontban- kis létszámú csoportban van lehetőség felkészülni a TELC vizsgára, a nyár végén akár már nyelvvizsgázhatsz is nálunk.

A tanfolyamra nem csak hallgatóink jelentkezhetnek! Mindenkit szeretettel várunk, aki szeretne intenzíven felkészülni és sikeres nyelvvizsgát tenni! Jelentkezési határidő: 2021.július 14. (szerda)

További információ
Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben
Újdonság

Edutus képzés ajánló

Alkalmazásunk segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb képzéseinket.

MEGNÉZEM
Új