Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

TELC általános B2 középfokú ANGOL nyelvvizsga felkészítő tanfolyam indul Budapesten

Már Budapesten is indul TELC középfokú angol nyelvvizsga-felkészítő tanfolyam!

Az Edutus Egyetem hivatalos TELC vizsgaközpontként, angol középfokú nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamot hirdet, júliusi kezdéssel.
A fővárosban, könnyen megközelíthető helyen – a Falk1 Rendezvényközpontban- kis létszámú csoportban van lehetőség felkészülni a TELC vizsgára, a nyár végén akár már nyelvvizsgázhatsz is nálunk.

A tanfolyamra nem csak hallgatóink jelentkezhetnek! Mindenkit szeretettel várunk, aki szeretne intenzíven felkészülni és sikeres nyelvvizsgát tenni! Jelentkezési határidő: 2021.július 14. (szerda)

További információ
Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben