Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

REKTORI UTASÍTÁS a járványügyi veszélyhelyzettel kapcsolatos intézkedésekről

REKTORI UTASÍTÁS

a járványügyi veszélyhelyzettel kapcsolatos intézkedésekről

 A 2021. augusztus 30. napján kiadott rektori tájékoztató maszkhasználatra vonatkozó rendelkezései 2021. november 4. napjával, a jelen rektori utasításban foglaltak szerint módosulnak.

Az Egyetem zárt, belső tereiben a szájat és orrot egyaránt eltakaró maszk viselete – a jelen utasításban foglalt kivételekkel – kötelező.

Mentesül a maszk viselési kötelezettség alól:

  • az oktató és nem oktató dolgozó, ha a saját irodájában tartózkodik és az irodában az ott dolgozókon kívül más nincs jelen,
  • az oktató óratartása közben, ha a hallgatóktól való legalább 1,5 m-es távolság biztosítható.
  • a hallgató, ha sportfoglalkozáson vesz részt,
  • a hallgató, ha a saját kollégiumi szobájában tartózkodik,
  • aki ételt / italt fogyaszt, de ez esetben is biztosítani kell a 1,5 m távolságot.

Az egyetem területén kérem az általános járványügyi szabályok és előírások betartását, a kellő távolság megtartását, a zsúfoltság kerülését, valamint a kihelyezett kézfertőtlenítők rendszeres, gyakori használatát.

Az Egyetem területén továbbra is kizárólag egészséges, koronavírus megbetegedés tüneteit nem mutató személy tartózkodhat. Tilos az intézmény területére belépés és ott tartózkodás azon személyek részére, akiknek a koronavírus fertőzésre jellemző tünetei vannak.

Jelen rektori utasítás 2021. november 4. napján lép hatályba. A jelen rektori utasítás hatálybalépésével egyidejűleg visszavonom a 2021. július 14. napján kiadott rektori utasítást, azzal, hogy a rektori utasítás visszavonása nem érinti a 2021. március 12. és 2021. július 14. napja között hatályos rektori utasítások alapján keletkezett, módosított és megszűnt jogviszonyokat, jogokat, és kötelezettségeket.

Tatabánya, 2021. november 4.

Némethné Dr. Gál Andrea

rektor

Rektori utasítás
Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben