Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Két különdíj az idei Egyetemi Nemzetközi Kommunikációs Viselkedéskultúra és Protokoll versenyen

2024-ben már 12. alkalommal rendezték meg a Főiskolai és Egyetemi Nemzetközi Kommunikációs Viselkedéskultúra és Protokoll versenyt, ahol 10 csapat mérte össze tudását. Ebben az évben a csapatok fele határon túlról érkezett, így emiatt is különleges volt ez a verseny.

A nap során olyan témakörökben kellett megállni a helyüket a hallgatóknak, mint például diplomáciai protokoll, üzleti protokoll, egyházi protokoll, katonai protokoll, sportprotokoll, zászló és címertan, gasztronómia, és az Európai Unióval és soros elnökséggel kapcsolatos kérdések. Idén vegyes csapattal indultunk a versenyen, azaz budapesti turizmusos és tatabányai hallgatók képviselték egyetemünket.

A verseny végén két különdíjat hoztak el hallgatóink: egyiket a legjobb turisztikai feladat megoldásáért, a másik különdíjat a verseny során nyújtott teljesítményért ítélte oda a zsűri nekünk, ami a 4. helyet jelenti.

Hallgatók: Eke Tímea, Csabai Soma, Kovács Dorottya, Tóth Fanni Villő, Tóth Barnabás.

Felkészítő oktatók: Dr. Gondos Borbála és Csépe Panni.

Gratulálunk hallgatóinknak és felkészítő oktatóinknak!

 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben