Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Példaértékű együttműködés

Példaértékű együttműködés: szeptemberben elindul egy régóta várt, hiánypótló üzleti képzés az SSC szektor számára

Az SSC szektor és a jelentkezők részéről is megkülönböztetett figyelem kíséri az Edutus Főiskolán szeptember 30-án Budapesten induló egyéves SSC specialista szakirányú továbbképzést. A Főiskola a programot az SSC Heroes szakmai támogatásával és piacvezető nemzetközi szolgáltató központok bevonásával valósítja meg. A képzésbe bekapcsolódó vállalatok a BT, GE, Mylan, TATA és a Viacom szakemberei a szolgáltató központok folyamataival, a nemzetközi vállalatok működésével, a legelterjedtebb vállalatirányítási rendszerekkel, és elengedhetetlen interkulturális konfliktuskezelő gyakorlatokkal ismertetik meg a hallgatókat. 

...

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A szervezők év elején ’Építs karriert nemzetközi szolgáltató központokban!’ workshop keretében hirdették meg a képzést, amely mára a vállalati szakemberek, az SSC Heroes és a főiskolai professzorok közös munkájának eredményeképpen komplex, gyakorlatias, az üzleti életben legfontosabb szakmai ismeretek és személyes képességek elsajátítására ad lehetőséget.

A nemzetközi szolgáltató központok (SSC) világa komoly munkaerőhiánnyal küzd, de a vállalatok szigorú felvételi rostáján csak a felkészült és megfelelő szaktudású jelentkezők mennek át. Ugyanakkor sok olyan fiatal él ma Magyarországon, akiknek nyelvtudása megvan az elhelyezkedéshez, de szakmai ismereteik hiányosak. Sokan közülük szívesebben maradnának itthon, és helyezkednének el egy kihívásokkal teli, ugyanakkor kiemelkedő jövedelmet biztosító, stabil munkahelyen, mint hogy külföldön próbáljanak szerencsét. Az SSC specialista képzés ezen fiataloknak segít szakmai ismereteik bővítésében és felkészíti őket a szolgáltató központokban történő munkavégzésre. A képzést sikeresen elvégzők elhelyezkedését az SSC Heroes segíti.

A képzés első alkalommal indul, mégis gyorsan betelt az induló csoportlétszám, köszönhetően az aktív vállalati részvételnek, amely a nyugati országokban jól bevált gyakorlatot követi. A felsőoktatás és a vállalati szféra hatékony együttműködése nélkül ma már nincs piacképes tudás és diploma. A képzés szervezői bíznak abban, hogy egy olyan példaértékű együttműködést indítottak el, amelyet hamarosan más közép- és felsőoktatási intézmények is követni fognak.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben