Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Partneri kapcsolat – Bővülnek az elektronikai oktatás lehetőségei az Edutus Egyetemen

Az Edutus Műszaki Intézet a hallgatók elektronikai oktatási lehetőségeit bővíti. A bonyolult, több milliárd forint értékű automatizált gyártósorainál milliós károkat okozhat a hálózati teljesítmény ingadozása és az áramkimaradás. A stabil áramellátás biztosításához olyan szakemberek kellenek, akik tisztában vannak a szünetmentes tápegységek típusaival, működési és üzemeltetési módjaival, főbb hibalehetőségeivel és energiahatékonysági kérdéseivel. Az Edutus Műszaki Intézet által koordinált képzésekben az eddigi oktatás fő fókusza a gyenge áramú elektronika volt, vagyis az információtartalommal bíró villamos jelek előállítása, továbbítása és feldolgozása. Az MM Vill Kft.  – mely szintén hisz az Edutus Egyetemmel együtt a közös jövőben, a kölcsönös bizalomban és a hosszú távú gondolkodásban – szponzorációjában a most átadott oktatási célú korszerű kézi forrasztóállomások és szünetmentes tápegységek segítségével a leendő műszaki szakemberek az elméleti alapismereteken és alapméréseken túl megtanulnak forrasztani, betekintést kapnak a szünetmentes tápegységek működésébe is.

 

A teljes cikk itt olvasható.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben