Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

NapCsiga-turné a Gerecsében címmel jelent meg cikk a Műszaki Intézetről

„Az Edutus Egyetem NapCsigája az egyetlen 100 százalékosan napenergiás jármű Magyarországon, amely öt éve aktívan bizonyítja, hogy városi és vidéki környezetben is létezik működőképes, fenntartható, valóban szolármeghajtású közlekedés.

Áprilisban Tatabányán járt és a Gerecsében turnézott szakmai bemutatókon, miközben a Nemzeti Tehetség Program INNOV-21 nyertes pályázat keretein belül a NapCsiga 2.0 hallgatói fejlesztésében „segédkezett”. Ennek is köszönhetően hamarosan megduplázódik a hazai szolárjárművek száma: az új jármű várhatóan június közepén debütál a nagyközönség előtt a megyeszékhelyen.”

 

A teljes cikk itt olvasható.

A pályázati bemutató nap június 25-én 15-18 óra között kerül megszervezésre, melyre szeretettel várjuk az érdeklődőket. Meghívónk itt olvasható.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben