Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

NapCsiga-építő szakkör

2023. január végétől-február elejétől – a jelentkezők pontos számától függően – elindítjuk a NapCsiga-építő-szakkört, melynek célja a szakkör résztvevői számára környezetileg fenntartható, költséghatékony kínai tehertricikli vásárlásának koordinálása és a forgalomképes jármű szolár kiegészítése szaktanácsadással.

 

A hirdetés szövege itt olvasható.

 

Érdeklődés, előzetesen jelentkezés: a dory.zsofia@edutus.hu címen. A prototípus helyszíni megtekintése 2023. január 10-18 között Tatabányán külön időpont-egyeztetés után lehetséges.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben