Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Megrendezésre került a Bláthy Ottó Törzsasztal második rendezvénye

A Bláthy Ottó Törzsasztal második rendezvényére 2021. június 3-án került sor Tatán. Az Edutus Egyetem szervezésében megvalósuló rendezvénysorozat célja, hogy elősegítse Komárom-Esztergom megye vállalati, intézményi és közéleti szereplői közötti párbeszédet és együttműködést azáltal, hogy platformot teremt a kötetlen találkozásra, eszmecserére egy jó hangulatú társasági esemény formájában. A 2-3 havi rendszerességgel megrendezni tervezett eseményeken szakmai programot is kínálunk egy-egy meghívott előadó bevonásával, akit aktuális, elsősorban a gazdaságfejlesztést érintő téma kifejtésére kérünk fel.

Júniusi rendezvényünk meghívott előadója Dr. Navracsics Tibor, az Északnyugat-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna komplex fejlesztéséért felelős kormánybiztos volt, aki a térségünkben várható gazdaságfejlesztési irányokról tartott előadást. Emellett most is megismerhettünk egy helyi vállalkozást, a Black Salt Kft-t, melynek ügyvezetője Papp Albert Márton ismertette meg a résztvevőket az informatikai profilú cég tevékenységével és eredményeivel.

Az előadások témájával kapcsolatos kérdések és hozzászólások után a rendezvényt vacsorával egybekötött beszélgetés zárta. A Törzsasztal soron következő rendezvénye 2021 szeptemberében várható.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben