Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Meghívó a „Nyelvvizsgák az Edutus Egyetemen” bemutatóra – 2019. december 6.

Kedves Pedagógus!

Az Edutus Egyetem bővítette a tatabányai nyelvvizsgáztatási és képzési centrumát.

2020. januárjától a TELC és Corvinus általános nyelvvizsgák is rendszeresen megrendezésre kerülnek az Origó és a Zöld út szakmai nyelvvizsgák mellett.

Szeretettel várjuk Önt a különböző nyelvvizsgákat népszerűsítő karácsonyi programunkra, ahol a résztvevők rövid tájékoztatást kapnak a vizsgáztatási napok menetéről, valamint ismertetjük, hogy mire figyeljenek oda leendő vizsgázóink.

A rövid bemutató után karácsonyi meglepetéssel és kötetlen beszélgetéssel várjuk Önt!

Helyszín: 2800 Tatabánya, Béla király krt. 58. Edutus Egyetem „B épület” 601. terem

Időpont: 2019. december 6. péntek 11.00 óra

A jelentkezését a https://www.edutus.hu/online-jelentkezes/nyelvvizsgak-az-edutus-egyetemen-bemutato/ űrlapon keresztül teheti meg 2019. december 1-ig.

Üdvözlettel,

Edutus Egyetem Nyelvvizsga szervezői

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben