Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Marketingautomatizálás nyílt nap

Az Edutus Egyetem nyílt napot szervez 2022.12.01-én, 14 órakor a Budapesti Tagozaton a 300-as nagyelőadóban (1114 Budapest, Villányi út 11-13.), ahol a Marketingautomatizálás szakirányú továbbképzésünkről tudhatnak meg többet az érdeklődök.

A nyílt napon arról lesz szó, hogyan működik a gyakorlatban a marketing és a sales automatizálás, milyen részterületeket és technológiákat tartalmaz, illetve hogyan néz ki a modern CRM működtetése integrált marketing és sales megoldásokkal.

A 2 féléves képzést azoknak ajánljuk, akik a marketingautomatizálást és közösségi médiakezelési ismereteket szeretnének professzionális szinten elsajátítani egy piacvezető eszköz, a HubSpot segítségével.

Számos hazai és nemzetközi cég használja a HubSpot-ot, de az Edutus Egyetem az egyetlen olyan felsőoktatási intézmény itthon, melynek képzése lehetőséget teremt a szakterület alapjainak és mesterfogásainak elsajátítására.

A Marketingautomatizálás szakirányú továbbképzésről ezen a linken keresztül tudhat meg többet.

Jelentkezzen most az ingyenes nyílt napra! A részvétel ingyenes, de regisztráció köteles.

Regisztráció
Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben