Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Magyarország immár önálló régióként szerepel a FIRST LEGO League versenytérképén

A LEGO Education a HelloWorld Oktatási és Fejlesztési Egyesülettel kötött szerződést, amely így a hazai FLL versenyek szervezéséért felel majd.
Sokan várták már ezt a lépést, hiszen ennek köszönhetően már egyenes ágon, a magyar nemzeti döntőről kvalifikálhatja magát a legjobb csapat az amerikai világdöntőbe, kikerülve így egy plusz megmérettetést a lengyelek győztes csapatával.

A 2020/2021-es szezon témája: RePLAY – a csapatoknak a sportok világában kell majd megoldani a kihívásokat.

Fontos, hogy a kialakult járványhelyzetre való tekintettel a LEGO Education „B” tervvel is készült. Ennek része egy olyan online felület, ahol a versenyek online megrendezését biztosítják abban az esetben, ha a vírus miatt a helyszíni versenyek megtartása nem lesz kivitelezhető. Ez a felület természetesen minden régió számára elérhető lesz!

A regisztráció várhatóan 2020. 06. 19-én indul a firstlegoleague.hu oldalon, illetve addig is az fll@helloworldegyesulet.hu címre várják a csapatok kérdéseit és az előregisztrációkat!

Ezúton is gratulálunk a HelloWorld Egyesületnek és várjuk a mielőbbi közös munkát!

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben