Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Lucz Dóra kétszeres Európa-bajnok sportolói programos hallgatónk interjúja a nyári versenyeiről

Az Edutus Egyetem Gazdálkodás és Menedzsment szakos harmad éves hallgatója vagy és mellesleg kétszeres Európa-bajnok vagy. Hogy sikerült a Portugáliai világbajnokság?

Nagyon örültem, hogy idén is sikerült bekerülnöm VB-n induló csapatban. K1 200 méteren képviseltem Magyarországot. Sajnos a döntő előtt lebetegedtem így nem sikerült a döntőbe jutás.

Mennyire vetette vissza pszichésen ez az eredmény, hiszen egész évben a VB-re készültél?

Csalódott és szomorú voltam, de tanultam belőle és jövőre megújult erővel, jobban versenyezve szeretnék még szép eredményeket elérni.

Motivációd megmaradt ez jó! Úgy tudom, hogy szeptember elején, itthoni versenyen sikerült egy csodálatos ezüstérem! Mesélj erről egy kicsit nekünk.

RedBull Vizisprint versenyen, (100m) Budapest szívében, nézőkhöz hihetetlen közelségben, fantasztikus versenyen szereztem ezüstérmet. Mindig hatalmas élmény hazai közönség előtt versenyezni. Bízom benne, hogy ezzel a versennyel sikerült kicsit közelebb hozni a versenyzőket a szurkolókhoz!

Igen ez a verseny jó kedvcsináló lehet a jövő évi szegedi VB-hez. Gondolom ez a következő nagy cél?

Igen, szeretnék bekerülni a csapatba, S hazai közönség előtt dobogóra állni.

Sok sikert kívánok Neked ehhez, most már csak azt áruld el, hogy haladnak a tanulmányaid az Edutuson?

Lassan, de biztosan! J Igyekszem a tanulásban is helytállni.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben