Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Logisztikai 9M díjat vehetett át Dr. Réger Béla

2017-ben alapították a Logisztikai 9M – díj-t azzal a céllal, hogy olyan szakemberek munkásságát is értékelni tudják, akik nincsenek nap-mint nap a kirakatban, nem felső vezetők, nem média szereplők, csak becsülettel és tisztességgel végzik a napi munkájukat, jóban-rosszban ott vannak és ezzel jelentős mértékben hozzájárulnak cégeik sikereihez. A díjat évente adják az elismerésre méltó személyeknek.

Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségének vezetősége Logisztikai 9M díj elismeréssel értékelte Dr. Réger Béla, az Edutus Egyetem Gazdálkodástudományi tanszék főiskolai tanárának a logisztikai területen végzett kiváló, alapos, értékteremtő munkáját. Gratulálunk a díjhoz és további sikeres szakmai pályafutást kívánunk!

 

 

 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben