Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Koreai felsőoktatási intézmények vezetőit láttuk vendégül a tatabányai campuson

Ez a hét is izgalmasan indult. Hétfőn a Tatabányai Gazdaságfejlesztő Szervezettel közösen, a tatabányai campuson láttuk vendégül a LINC 3.0 projektcsoport 21 tagú, koreai felsőoktatási intézmények vezetőiből álló delegációját. Egyetemünk rektora Némethné Dr. Gál Andrea, valamint Vígh László rektorhelyettes és Simonics Pál vállalati kapcsolati igazgató mutatta be az egyetemet, illetve a vállalati együttműködésekben rejlő lehetőségeket. Az előadás után számos kérdést tettek fel az érdeklődő vendégek, amelyből tartalmas beszélgetés alakult ki. Ezt követően a delegáció Molnárné Dőry Zsófia vezetésével megtekintette a Passzív Házat és megismerkedett az egyetemen fejlesztett Napcsiga szolár mobilis járművel, végezetül pedig dr. Peredy Zoltán intézetvezető mutatta be a műszaki képzés gyakorlati oktatását segítő laboratóriumokat. Bízunk benne, hogy vendégeink is legalább annyira érdekesnek találták az elhangzott információkat, mint amennyire mi vártuk ezt az alkalmat!

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben