Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Knoll Imre Logisztikai Szakmai Műhely megalapítása

A Magyar Logisztikai Egyesület az EDUTUS Egyetemen tartotta április 20-án a Logisztika Napja rendezvénysorozatának első programját, amely Knoll Imre professzor úr tiszteletére kapta a „Knoll Imre Logisztikai Szakmai Műhely” elnevezést.

A rendezvényt Dr. Lakatos Péter, mint moderátor kezdte rövid köszöntőjével, majd átadta a szót Vigh László, tudományos és nemzetközi rektorhelyettesnek, aki szintúgy üdvözölte a jelenlévő hallgatókat, érdeklődőket. Pár szóban köszöntőt tartott Siklósi Horváth Klára író, zongoraművész, Knoll Imre professzor özvegye, aki a névválasztásról háláját fejezte ki.

Elolvasom a cikket

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben