Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Két szemeszteres CRM-menedzser szakirányú továbbképzés indult az Edutuson

A  hazai piacon sokkal kevesebben rendelkeznek a CRM-szoftverek működtetéséhez szükséges megfelelő tudással, mint amennyire szükség lenne. Ennek oka, hogy a CRM-rendszerek túl gyorsan váltak széles körben elérhetővé, bár néhány éve magas áruk miatt jóformán csak a multinacionális cégek engedhették meg maguknak a használatukat. Ekkor még nem volt szakemberképzés, azt, a rendszer szállítója biztosította a szoftver mellé, meglehetősen drágán.

A munkaerőpiacon a mai napig csak azok a szakemberek vannak jelen, akiket korábban a nagyvállalatok képeztek ki, emiatt pedig a cégek ebből a körből csábítják el a munkaerőt – nem ritkán milliós fizetésért.

Ezt ismerte fel az Edutus Egyetem, amikor szeptember 21-én 21 fővel elindította két szemeszteres CRM-menedzser szakirányú továbbképzését a piac meghatározó szereplőivel (Microsoft, SAP, Salesforce, Zoho és a hazai MiniCRM) együttműködve.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben