Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Karrier Nap a Dózsa György Gimnáziumban

Az Edutus Főiskola is részt vett a Dózsa György Gimnázium És Táncművészeti Szakgimnáziumban rendezett Karrier Napon. A rendezvényen sok érdeklődő diák tehette fel kérdéseit a Főiskoláról. Elsősorban képzési kínálatunkról, a tandíjról, a ponthatárról érdeklődtek.

...

Ezúton köszönjük az érdeklődést az Edutus Főiskola iránt. Bízunk benne, hogy szeptembertől sok „Dózsás diákot” köszönthetünk hallgatóink között. Addig is várunk Titeket a nyílt napjainkon és az Education!

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben