Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Jelentkezz csapatunkba!

Sokszínű és összetett projektjeinket támogató csapatunkba keresünk olyan új kollégákat, akik szívesen végeznek felelősségteljes, változatos munkát.

Kiemelt feladat hazai és nemzetközi rendezvények és utak szervezése, és az ezeken való aktív részvétel. Fontos az önállóság, a leendő kollégáktól elvárjuk, hogy kreatívan és nagyfokú precizitással végezzék a rájuk bízott egyedi feladatokat. Emellett csapatban dolgozunk, közösen valósítunk meg jelentős és szakmai kihívást jelentő projekteket – ebben keressük új csapattagjainkat.

A nyitott pozíció(k) bővebb leírásáért kattints ide: https://www.profession.hu/allas/1811841

 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben