Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Interjú Jansik Szilárd válogatott vízilabdázóval

Mikor és miért kezdtél vízilabdázni?

  • 6 éves koromban kezdtem el vízilabdázni. Egyből megtetszett a légkör, amibe csöppentem és úgy gondoltam, hogy ezt komolyabban szeretném majd csinálni, amikor felnőtt leszek, ráadásul pont ebben az időszakban követhettük nyomon a legendás vízilabdás magyar olimpiai aranyakat, ami plusz motivációt adott!

Hogy kerültél hozzánk az Edutusra?

  • A sport mellett mindig is fontosnak tartottam a tanulmányaimat is, ezért beiratkoztam a gimnazista éveim után az Edutus-ra, ahol ugyan kicsit lassabban haladok a vizsgákkal a sport karrierem miatt, de igyekszem az egyetemen is helyt állni!

Idén egyre többet halljuk a neved a vízilabdás közvetítések során, berobbantál a köztudatba! Amihez szívből gratulálunk.

  • A tavalyi év nagy áttörés volt számomra. Megnyertem életem első magyar bajnoki címét a Ferencváros csapatában és 2013 után sikerült visszakerülnöm a felnőtt válogatottba! Nagyon sok meccsen játszottam a nemzeti csapatban, de végül a nyári Európa bajnokságra egy sérülés miatt nem utazhattam el. Sok rehabilitációs edzés után viszont szeptemberben újra magamra vehettem a válogatott sapkát és a berlini Világkupán aranyéremmel zártunk! Hatalmas élmény volt, így azt mondhatom, hogy jól indult ez az év!

Mire készül a csapatod és Te mostanában?

  • Jelenleg a hosszú és nehéz edzések időszakát éljük emellett megkezdtük a klub csapatommal a szereplést az Ob1-ben és a Bajnokok Ligájában!

Mi az idei év célja?

  • Az idei év célja, hogy megvédjük a bajnoki címünket, sok jó és persze győztes ? meccset játszunk a BL-ben ahol a minimális cél a Final8-be való bejutás ahol három győztes meccs választ el minket attól, hogy a világ legjobb klub csapata legyünk. Továbbra is szeretnék a válogatott tagja lenni és kijutni a nyári világbajnokságra.

Hol jársz most a tanulmányaiddal?

  • A tanulmányaimmal körülbelül félúton járok, de az idei évben minél több sikeres vizsgát szeretnék tenni és egy nagyobb lépést tenni a diplomám felé.

Sok sikert kívánunk neked vízben és vízparton egyaránt!

Csépe Panni
Sportolói programvezető

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben