Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Interjú Biczó Bence sportolói programos hallgatóval

A most Buenos Aires-ben zajló Ifjúsági Olimpia kapcsán egy korábbi Ifjúsági Olimpiai Bajnokot, Biczó Bence hallgatónkat kérdeztem, hogy mire készül mostanában.

Figyeled az Olimpiát? Milyen érzésekkel nézed az eseményeket?

  • Természetesen figyelemmel kísértem a harmadik Ifjúsági Olimpiát, érthető módon főként az úszást. 🙂 Számomra egy felejthetetlen élmény volt és a mostani, vagy akár az ezt megelőző játékok indulóit hallgatva, ez nekik sem volt másként. Külön öröm számomra, hogy a 200m pillangó versenyszámát (mind a fiúknál és a lányoknál) eddig csak magyar versenyző nyerte, így nem szakadt meg a sorminta, amit Kapás Bogival indítottunk.

Mire készülsz mostanában a marketing vizsgán kívül?  Jó, most inkább a sportkarrieredre kérdeznék?

  • Szerencsére az idei őszi/téli szezonunk nem telik olyan unalmasan, mint ahogy általában szokott, köszönhetően a budapesti Világkupának, amit a hónap elején rendeztek a Duna Arénában.  Ez azért volt egy kicsit vérfrissítő, mert nem tudok a világkupa állomások mindegyikén részt venni, de így lehetőség volt egy nagy nemzetközi versenyen indulni és nem csak a novemberi rövidpályás OB-ra várni, ami a szezon első nagyobb megmérettetése szokott lenni.  Az idei évet a hangzhoui világbajnokság zárja, amire szeretnék kvalifikálni, de ismerve a hazai mezőnyt, ez korántsem lesz egyszerű.

Mi az idei év fő célkitűzése?

  • A jövő év fő versenye az OB mellett a koreai világbajnokság lesz a nyár közepén, ahol versenyszámonként két magyar versenyző képviselheti Magyarországot, így a jövő év a versenykvalifikációról és a Gwangjuról fog szólni.

Akkor idén sem fogsz unatkozni az egyetemi tanulás mellett!J  Sok sikert az Edutus Egyetem hallgatói és oktatói nevében.

  • Köszönöm

Csépe Panni
Sportolói Programvezető

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben