Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Ingyenes TELC próbanyelvvizsgát tartottunk a Hamvas Béla Gimnáziumban

Az Edutus Egyetem 2022. 10. 25-én TELC próbanyelvvizsgát szervezett a Hamvas Béla Gimnáziumban. Az Egyetem nyelvvizsga központja ingyenesen lehetővé tette a gimnázium diákjai számára, hogy leteszteljék tudásukat.

Az iskolából 18 németes és 14 angolos diák vett részt az eseményen, ahol igazi vizsgaszituációt teremtve oldottak meg egy komplett B2-es nyelvvizsgafeladatsort.

A feladatok javítása és kiértékelése a nyelvvizsgaközpontban történik, így a diákok reális képet kapnak jelenlegi tudásukról, tájékoztatást kapnak arról, hogy milyen szinten állnak, mely készségeiket kell esetleg még javítani.

Bán Ildikó, a gimnázium német nyelvtanára ezt mondta a próbavizsgáról: „Minden résztvevő nevében elmondhatom, hogy nagyon hasznos délutánt tölthettünk el, és ígéretet kaptunk a nyelvvizsgaközponttól, hogy a jövőben is folytatjuk ezt az együttműködést. Köszönöm Dr. Radványiné Varga Andrea intézményvezető támogatását, hogy lehetőséget biztosított a próbavizsga megszervezésére, továbbá köszönöm Wohl Gyöngyi, Majorovitsné Mózes Irén Gertrúd és Ürmös Terézia Klára tanárnők támogató segítségét.”

Amennyiben többet szeretne megtudni az Edutus Nyelvi Centrumról kattintson IDE.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben