Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Gyászhír

Az Edutus Egyetem vezetése megrendüléssel tudatja, hogy Szabó Béla Gábor okleveles villamosmérnök, a Műszaki Intézet oktatója, hosszan tartó súlyos betegséget követően elhunyt. Kollégánk 2010 óta dolgozott az intézményben.

Jelentős szerepet vállalt az energetikai tárgyak oktatásában, a létesítménygazdálkodás specializáció kidolgozásában, valamint a Passzív Ház létrehozásában és szakértő bemutatásában is. 2018 januárjában megkapta a Komárom-Esztergom Megyei Mérnöki Kamara 2017. évi „Év Mérnöke” díját.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben