Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Gyászhír

Dr. Gubán Pál meghatározó szerepet játszott az intézmény nemzetközi kapcsolatainak kiépítésében és azok ápolásában. Sok hallgató köszönheti neki, hogy bátorította őket külföldi tanulmányokra, szakmai gyakorlat eltöltésére, ezáltal nyitotta ki nekik a kaput egy tapasztaltabb élet felé. Mind az Edutusos, mind a külföldről érkező Erasmusos hallgatók körében nagy tisztelet övezte személyét, tudását, emberségét. A világ számos országában járt, így óráin és azon kívül is sok történetet és jó gyakorlatot hallhattak mind a kollégák, mind a hallgatók. Kiemelten fontosnak tartotta, hogy a nemzetközi szakirodalmat ismerjék és olvassák a jövő szakemberei. A turizmus tanszék egyik oszlopos tagja volt, a kollégák és hallgatók is rengeteget köszönhetnek neki, humoros, alázatos, ugyanakkor szókimondó stílusa egyedivé tette.

Nyugdíjazása után is még tanított az egyetemen. A tanítás, a hallgatók és kollégák meghatározó szerepet játszottak az életében, nagyon hiányoztak neki az utolsó hónapokban. Betegségét méltósággal viselte, sokszor humorosan kezelte. Nyugodjon békében!

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben