Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

A 2017. évi FINA Világbajnokság Szervező Bizottsága szeretettel vár egyetemistákat is az önkéntesek közé

A magyar sport, de valójában egész Magyarország büszke lehet arra, hogy 2017 nyarán Budapest és Balatonfüred ad otthont a 17. FINA Világbajnokságnak, amelyet a világ harmadik legrangosabb sporteseményeként emlegetnek.

...

A megvalósítás a BP2017 NKft feladata, szoros együttműködésben az érintett sportágak és szakágak szakembereivel. A nemzetközi szövetség „kirakatrendezvénye” és az azt követő Masters Világbajnokság (a már visszavonult, de továbbra is aktív sportemberek korosztályos versengése)  minden eddiginél nagyobb lehetőséget, a részvétel széles platformját biztosítja a segítőtársnak jelentkező önkéntesek számára is.

A különleges feladatokat ellátó orvos-egészségügyi csapat nélkül is 3500 tagú önkéntes gárda fog felsorakozni! Így együtt 4000 nélkülözhetetlen társ a szervezésben.

Soha nem volt még úgy Magyarországon, hogy két hét leforgása alatt a világbajnokság különleges forgószínpadán gyors egymásutánban 75 versenyszámban avatnak világbajnokot, ráadásul a minden földrészre eljutó televíziós közvetítéseknek köszönhetőn az egész világ szeme előtt.

Akik nem jártak még Magyarországon, vagy nem nyílt lehetőségük Budapest szépségeinek a megismerésére, a versenyszínhelyekre ellátogatva úgy fogják érezni magukat, mintha egy nagyszerű idegenvezetés részeseivé váltak volna.

A versenyszínhelyek szépsége, a megoldások eredetisége túlzás nélkül lenyűgöző lesz:

  • bemutatkozik a világnak az ország legnagyobb fedett sportlétesítménye, a 2017 tavaszán rekordidő alatt átadásra kerülő Dagály Úszó Aréna, ahol Hosszú Katinka immár háromszoros olimpiai bajnokként készül elkápráztatni a világot
  • kivételes premiert jelent majd az óriástoronyugrók bámulatos versengése, akik közül a férfiak 27, a nők 20 méteres magasságból bátran elrugaszkodva hajtják majd végre az ugrásaikat
  • mesébe illően szép kép fogadja majd a szinkronúszásra kilátogató szurkolókat a Városligeti Műjégpályán
  • látványos és eredményes visszavágóra készül a magyar férfi és női vízilabda válogatott a „jó öreg” Hajós Alfréd Sportuszodában, amely a VB rajtjáig az egész Margitszigettel együtt megújul és korszerűsödik
  • Balatonfüreden a „Magyar Tenger” versenypályává fog átalakulni a nyílt vízi világbajnoki küzdelmeinek napjaiban.

Akik átérezve a feladat nagyságát úgy gondolják, hogy a maguk tudásával és szorgalmával, jó „csapatjátékosként” egy hatalmas közös vállalkozás részesévé tudnak válni és még nem jelentkeztek, de most kedvet kaptatok hozzá a http://fina-budapest2017.com/hu/onkentesek  linkre kattintva adhatják be jelentkezésüket.

… mert ne feledjük, minden idők legnagyobb magyar sporteseménye az önkéntesek számára is kivételes lehetőséget biztosít!

Tájékozódás a rendezvényről www.fina-budapest2017.com/hu, Facebook-on, Twitter-en és Instagram-on lehetséges.

Sportolók az önkéntesekért: Kapás Boglárka, Kormos Villő, Kenderesi Tamás, Szűcs Gabriella, Riemer Alexandra és Lokovszky Sarolta

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben