Hírek

Energiatudatosság című interaktív, szemléletformáló, online esemény

Tisztelt Hallgatóink! Kedves Érdeklődők!

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves Családtagjait 2022. január 29-én, szombaton 15-18 óra között tartandó Energiatudatosság című interaktív, szemléletformáló, online eseményünkre. A foglalkozást az „Innovatív napelemes tricikli fejlesztése komplex tehetséggondozással” című NTP-INNOV-21 nyertes pályázatunk részeként valósul meg, mely egy több generációs interaktív, szemléletformáló, online videókonferencia az energiatudatosság, fenntarthatóság, megújuló energiaforrások, zöld gazdaság témakörében.

15-16 között akár óvodás, általános iskolások gyerekeknek is érthető, élvezhető módon beszélgetünk a bevezető gondolatokról és kis kvíz, játék is várható.

16-18 között már kicsit komolyabb témák, számokkal alátámasztott érdekességek és fontos ismeretek következnek, egy gondolkoztató, fakultatív kvízzel zárásként. Hosszabbítás 18-19 között lehetséges, ha további felmerülő szakmai kérdéseket kapunk a beszélgetés során. A foglalkozást vezeti Molnárné Dőry Zsófia energetikai mérnök, ökotechnológiákban jártas, kisiskolásoknak ökotábort tartó szakemberek és pedagógusok segítségével.

Az foglalkozás során áttekintjük:

  •  az élet energiaterületeit,
  •  az életmódunk, döntéseinket,
  • a fenntartható technológiai és gazdasági lehetőségeket,
  •  a hazai megújuló energiaforrások egyéni, háztartási alkalmazását,
  • illetve többek között szó esik a pályázat keretein belül továbbfejlesztés alatt álló különleges Napjárműről.

Az alábbi Teams-linken lehet csatlakozni:

https://teams.microsoft.com/l/meetup- join/19%3aqPabV3iAp7Z4olIczsCsDzbQ30HyXO7DA_TwG 3lwSag1%40thread.tacv2/1642498953989?context=%7b %22Tid%22%3a%2288b77cff-8d50-4a01-bcf1- f7a684a0cc1d%22%2c%22Oid%22%3a%2235438b2a- 887a-4513-8402-aa6d0c0c5c5b%22%7d

(Tervezzük felvétel készítését is, a foglalkozás során a vendégeknek kamerát bekapcsolni nem szükséges.)

Bővebb információ és elérhetőség:
Molnárné Dőry Zsófia (egyetemi tanársegéd), dory.zsofia@edutus.hu

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben
Újdonság

Edutus képzés ajánló

Alkalmazásunk segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb képzéseinket.

MEGNÉZEM
Új