Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Első hely a IX. Viselkedéskultúra és Protokoll Versenyen

2019. május 18-án a Budapesti Metropolitan Egyetem szervezésében került megrendezésre az IX. Főiskolai és Egyetemi Nemzetközi Kommunikációs Viselkedéskultúra és Protokoll verseny, ahol 12 csapat vett részt.

Az Edutus Egyetemet két csapat képviselte, másodéves és harmadéves Turizmus-vendéglátás szakos hallgatók.

14 feladatot kellett teljesíteniük a csapatoknak, többek között diplomáciai protokoll, idegen szavak felismerése, katonai- és sportprotokoll, vendéglátás, rendezvényszervezés, örökségek és ruhák felismerése, II. Rákóczi Ferencre és korára vonatkozó kérdések.

Az egész napos verseny eredményeként az  Edutus 1. csapata holtversenyben 1. helyezést ért el a Budapesti Metropolitan Egyetem csapatával, megelőzve a Budapesti Gazdasági Egyetem és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatóit.

Edutus 1. csapat hallgatói: Babina János Richárd, Rendek Bálint, Hujder Döníz, Marsi Vanessza, Róth Krisztina.

Edutus 2. csapat hallgatói: Nánai Levente, Mezei Patrícia, Grell Dorina, Winkler Vivien, Nagy Edina.

Felkészítő oktató: Gondos Borbála

Hallgatóinknak és felkészítő oktatónknak ezúton is gratulálunk!

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben