Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Elkezdődött főiskolánkon a 21. Nemzetközi hét

2016. április 10-én a már hagyománnyá vált esti fogadással megkezdődött az Edutus Főiskola 21. nemzetközi hete, amit főiskolánk rektora, Dr. Jandala Csilla és Bognárné Pongrácz Márta, a nemzetközi hét szervezője nyitott meg.

Ez az alkalom mindig arról szól, hogy bemutassuk főiskolánkat, Budapestet és Magyarországot, illetve kicsit jobban megismerjük a nemzetközi héten résztvevő külföldi hallgatókat is. A mai nap bemutatkozása annyiban volt rendhagyó az elmúlt évekhez képest, hogy most csak a magyar résztvevők készítettek prezentációt, akik főiskolánk másodéves Turizmus-vendéglátás szakos hallgatói. ...

A másik rendhagyó dolog volt egy olyan prezentáció bemutatása, amit egy Erasmus program keretében főiskolánkon tanuló francia hallgató készített különleges módon: felkérte az előző évben a nemzetközi héten résztvevő hallgatókat, hogy egy rövid videó üzenet segítségével mondják el, miért jó és hasznos hozzánk jönni erre a hétre. Úgy gondoljuk, hogy a korábbi hallgatók néhol vicces bemutatkozása, tanácsa elérte a kívánt hatást: mindenki várja az elkövetkezendő egy hét élményeit, programjait.

A többi nemzet képviselői a keddi napon fognak bemutatkozni egy izgalmasnak tűnő csapatépítő tréning előtt, aminek témája az esküvő köré épül, helyszíne pedig a Szentendrei-sziget lesz.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben