Hírek

23. Nemzetközi hét az Edutuson

Elkezdődött a 23. nemzetközi hét

2018. április 8-án megkezdődött az Edutus Főiskola 23. nemzetközi hete, amit főiskolánk tudományos és nemzetközi rektor helyettese, Vigh László PhD és Bognárné Pongrácz Márta, a nemzetközi hét szervezője nyitott meg a Hotel Flamencoban.

Idén több, mint 100 hallgató regisztrált a nemzetközi hétre, ami mindenképpen rekord az eddigiekhez képest, így rengeteg külföldi hallgató mutatkozott be egyedi prezentációikkal. 7 kurzus indult két helyszínen: 5 kurzus a Falk Miksa u-i épületünkben, 2 pedig a Villányi úti campuson.

Első oktatási nap a 23. nemzetközi héten

2018. április 9-én az oktatás is megkezdődött az Edutus Főiskola reprezentatív épületében a Falk Miksa utcában, és a Villányi úton. Több mint 100 külföldi és magyar hallgató vesz részt a rendezvényen, akik összesen hét kurzus közül választhattak olyan témakörök közül, mint az interkulturális menedzsment, kreativitás, webdesign, innováció és stratégia, innováció eszközei, üzleti környezet, sport rendezvények. Az oktatási nap zárásaként a részvevők Budapestet nézhették meg felülről a Budapest eye-ról.

A keddi nap folyamán egy egész napos hajós kirándulásra kerül sor, ahol a csapatépítésé lesz a főszerep a visegrádi bemutató és játékok mellett.

Képek elérhetők IDE KATTINTVA.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben