Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Elengedik a nyelvvizsgakötelezettséget a diplomához

A hivatalos megjelenésig kérjük minden leendő diplomásunk türelmét a diploma kiadásával kapcsolatban!

Várhatóan a holnapi hivatalos megjelenés után a www.edutus.hu oldalon egy űrlapon jelezheti minden volt Edutusos, MÜTF-ös (Modern Üzleti Tudományok Főiskolája), HJF-es (Harsányi János Főiskola) hallgató, aki jelen helyzetben a diplomáját szeretné megkapni.

„2020. április 7-én Palkovics László innovációs és technológiai miniszter bejelentette, az egyetemi tanulmányukat befejezett – de diplomával nem rendelkező – munkavállalókra szükség van, náluk eltekintenek a nyelvvizsgakötelezettségtől, így meg fogják kapni a diplomájukat. A döntést azzal indokolta, hogy a kialakuló gazdasági helyzetben szükség lesz a diplomás munkaerőre. A miniszter hangsúlyozta: ma 75 ezer olyan egyetemi hallgató van, akinek azért nincs diplomája, mert nincs nyelvvizsgája. Ők mentesítést kapnak a nyelvvizsgakötelezettség alól.”
Forrás: http://eduline.hu/felsooktatas/20200407_egyetemi

Köszönjük, hogy a Tanulmányi Osztály munkáját azzal segíti, hogy türelmesen megvárja a hivatalos információt!

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben