Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

EDUTUS hírek

Az Edutus Főiskolán már megkezdődtek az egyeztetések a várossal, a megyével és az Óbudai Egyetemmel is a 1240/2016. (V. 13.) Korm. határozata „Magyarország Kormánya és Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata közötti együttműködési megállapodás végrehajtásával összefüggő feladatokról” 3. a) pontja alapján, illetve a duális képzések kapcsán a tatabányai vállalatokkal.

...

A térség gazdasági versenyképességét erősítve a Kormány támogatja a humán infrastruktúra fejlesztését, amely érdekében felhívja az emberi erőforrások miniszterét és a nemzetgazdasági minisztert, hogy az Önkormányzattal együttműködve dolgozzák ki Tatabánya oktatásfejlesztési programját, amely kiterjed a duális képzés bevezetésére, valamint az államilag finanszírozott műszaki felsőoktatási képzés biztosítására.

Kormányhatározat ITT érhető el!

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben