Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Edutus Sportolói programos hallgatók futottak a 33. Telekom Vivicittán!

Főiskolánk sportolói programos hallgatói idén is elindultak 2018. április 14-15-én, Budapest legnagyobb utcai futóversenyén. S mind ezt jótékony céllal tették, hogy futásukkal, szurkolásukkal a Magyar Hospice Alapítványt támogassák. Jelenlétükkel a gyógyíthatatlan rákbetegek ápolására, utolsó napjaik megszépítésére gyűjtöttek, hívták fel a figyelmet.

Gratulálunk Verrasztó Dávid hallgatónak, aki ezúttal a medencét futócipőre és aszfaltra váltotta, sikeresen teljesített, egy több mint 8 km-es távot váltóban. 21km-es távot Tóth Valentin hallgatónk, – Unicef jótékony futójaként-, és Csépe Panni (sportolói programvezető) teljesítette.

Köszönjük, hogy az Edutus jótékony futóinak szurkolt: Csipes Tamara Olimpiai Bajnok, Vámos Márton Világbajnoki Ezüstérmes, Barnai Judit válogatott kosárlabdázó az Edutus sportolói programos hallgatói.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben