Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Edutus Egyetem Díszpolgárai 2022.

Október 1-én az Edutus 30 Jubileumi Ünnepségsorozata keretében az Edutus Egyetem nevében Díszpolgári címeket és Pro Universitate Díjat adott át Némethné Dr. Gál Andrea rektor és Árvai-Füleki Judit vezérigazgató.

Elsőként Pölöskei Gáborné, a Kulturális és Innovációs Minisztérium szakképzésért felelős helyettes államtitkára kapta meg a kitüntetést, mivel 2019 és 2022 között jelentős segítséget nyújtott az egyetem felnőttképzési tevékenységének fejlesztésében, az okleveles technikus képzés TSZC-vel való együttműködésben történő létrehozásában, valamint a WRO versenyek kormányzati támogatásának előmozdításában.

Dr. Bóka István, Balatonfüred város polgármestere sajnos személyesen nem tudta átvenni a címet, de mint Balatonfüred város polgármestere támogatta intézményünk balatonfüredi telephelyének létrehozását, valamint több felnőttképzési programunk (digitális turizmus 3 program, Balaton Explorer program) megvalósítását. Az egyetem a továbbiakban is szoros együttműködést tervez a várossal a Lóczy Lajos Program keretében.

Gíber Mihály, az AGC Glass Hungary Kft. HR igazgatója, a MÜTFA Kuratórium és az Edutus Egyetem Felügyelőbizottságának tagja is részesült díszpolgári címben, mivel már hosszú évek óta szoros kapcsolatot ápol egyetemünkkel nemcsak a felsorolt, intézményhez kapcsolódó tisztségek betöltésével, hanem a Bláthy Ottó Törzsasztal állandó házigazdájaként, valamint záróvizsga elnökként végzett tevékenységével is.

Balla Attila, a Digitális Jólét Nonprofit Kft. ügyvezető-helyettese pedig a 2018/2019. tanévtől kezdődően tevékenységével jelentősen hozzájárult a digitális térségfejlesztési szakember szakirányú továbbképzés, valamint a digitális térségfejlesztési referens felnőttképzés sikeres megvalósításához és folyamatos továbbfejlesztéséhez.

 

A kitüntettek sorát gazdagította Dr. Ilyés Ferenc, a Székelyudvarhelyi Egyetemi Központ ügyvezető igazgatója, akinek Árvai-Füleki Judit vezérigazgató Pro Universitate Díjat adott át. Dr. Ilyés Ferencnek hálásak vagyunk, mert a kezdetektől fogva aktívan részt vett az Edutus Egyetem székelyudvarhelyi kihelyezett képzésének megvalósításában. 1997-től pedig alapító projektgazdaként segítette a MÜTF székelyudvarhelyi tagozatának létrejöttét, és ezzel a külhoni magyar nyelvű közgazdászképzés elindulását a városban.

 

Gratulálunk!

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben