Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Edutus 30 Jubileumi Ünnepségsorozat lezáró piknik és túra

2022. október 1-én, szombaton minden érdeklődőt szeretettel várunk az egyetem B épületének udvarán, ahol egy családi nap keretében zárjuk az Edutus 30 Jubileumi Ünnepségsorozatát piknikkel és túrával. 

A túra az Edutus Egyetem B épület(2800 Tatabánya Béla király krt. 58.) udvarából kezdődik. 5 és 19 km-es útvonal lehetőségek közül lehet választani, a cél pedig a piknik helyszíne lesz, ahol egy közös főzés keretében a résztvevőknek bogrács ebédet biztosítunk. Túra ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni itt lehet, illetve kötelező a helyszínen is. A 9:00-10:00 között lehet indulni, egyénileg vagy kisebb csoportokban a regisztráció után.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben