Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Edupoly – Az SSC szektor népszerűsítésének lehetőségei

Írta: Mucsi Réka, az Edutus Egyetem volt hallgatója

Megjelent a 2020. decemberi Acta Periodica 21. kötetében (ISSN: 2063-501X) az Edutus Egyetem kiadásában a 83-99. oldalon. DOI 10.47273/AP.2020.21.83-99

ABSZTRAKT

A mű bemutatja az Employer branding folyamatát és a Gamification, mint az SSC szektor népszerűsítésének másik lehetőséget. Fő mondanivalója azonban az Edutus Egyetem oktatási folyamatait elősegítő „játék” kitalálása, annak felhasználása és lehetséges tovább fejlesztése.

ABSTRACT

The work presents the process of Employer branding and Gamification as another opportunity to promote the SSC sector. However, its main message is to invent, use and possibly further develop a “game” that promotes the educational processes of the Edutus University.

 

Tovább a teljes cikkhez Tovább a teljes cikkhez

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben