Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Diplomakiadás menete

Tisztelt (volt) Hallgatóink!

Az utóbbi időben rengeteg üzenet érkezett, így az alábbiakban szeretnénk bővebb felvilágosítást nyújtani a diplomakiadás menetével kapcsolatosan.

Az Edutuson az oklevelek kibocsátására feljogosított Oktatásszervezési Osztály folyamatosan ellenőrzi a záróvizsgát eredményesen letett korábbi hallgatók adatait. Az ellenőrzés végén a jogosultak tanulmányi státusza a Neptunban „diplomát szerzett”-re változik.

Az Oktatásszervezési Osztály munkatársai időben visszafelé haladva végzik az ellenőrzéseket, így a korábban végzettekre később fog rákerülni a sor. Tehát elsőként a 2019-ben végzett hallgatók névsora kerül feldolgozásra, azt követően a 2018-ban végzett hallgatóké majd a 2017-ben végzett hallgatóké és így tovább.

Akiknek nem volt neptun vagy ETR kódja azok adatai egy másik adatbázisból kerülnek kikeresésre és nekik egyesével új felhasználót kell létrehozni a neptun rendszerben.

Intézményünknek – hasonlóan a többi felsőoktatási intézményhez – nem áll rendelkezésére a szükséges mennyiség a formanyomtatványokból. Az oklevél és oklevélmelléklet nyomtatványokat a Pátria Nyomdától megigényeltük, a nyomtatványok gyártását megkezdték, a dokumentumok kiállítását ezen nyomtatványok megérkezése után tudjuk befejezni.

Tekintettel arra, hogy az Oktatásszervezési Osztály munkatársait a nagyszámú közokirat elkészítése a napi munkafolyamat mellett terheli, kérjük az érintett hallgatók türelmét és megértését. Munkatársaink mindent megtesznek azért, hogy a folyamatot mielőbb lezárhassák és volt hallgatóink mihamarabb kézbe vegyék diplomájukat.

Az Intézményünk a felsőfokú oklevéllel rendelkezők számára számos továbbtanulási lehetőséget kínál akár mesterképzésben, akár szakirányú továbbképzésben. A választható szakokról, a bekerülés lehetőségeiről, a felvételi eljárás szabályairól az alábbi elérhetőségen tájékozódhat: https://www.edutus.hu/oktatas/

További tájékoztató és a diploma igényléséhez szükséges űrlap az alábbi linken érhető el: https://www.edutus.hu/cikk/koronavirus-kozlemeny/

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben