Hírek

Diplomakiadás menete

Tisztelt (volt) Hallgatóink!

Az utóbbi időben rengeteg üzenet érkezett, így az alábbiakban szeretnénk bővebb felvilágosítást nyújtani a diplomakiadás menetével kapcsolatosan.

Az Edutuson az oklevelek kibocsátására feljogosított Oktatásszervezési Osztály folyamatosan ellenőrzi a záróvizsgát eredményesen letett korábbi hallgatók adatait. Az ellenőrzés végén a jogosultak tanulmányi státusza a Neptunban „diplomát szerzett”-re változik.

Az Oktatásszervezési Osztály munkatársai időben visszafelé haladva végzik az ellenőrzéseket, így a korábban végzettekre később fog rákerülni a sor. Tehát elsőként a 2019-ben végzett hallgatók névsora kerül feldolgozásra, azt követően a 2018-ban végzett hallgatóké majd a 2017-ben végzett hallgatóké és így tovább.

Akiknek nem volt neptun vagy ETR kódja azok adatai egy másik adatbázisból kerülnek kikeresésre és nekik egyesével új felhasználót kell létrehozni a neptun rendszerben.

Intézményünknek – hasonlóan a többi felsőoktatási intézményhez – nem áll rendelkezésére a szükséges mennyiség a formanyomtatványokból. Az oklevél és oklevélmelléklet nyomtatványokat a Pátria Nyomdától megigényeltük, a nyomtatványok gyártását megkezdték, a dokumentumok kiállítását ezen nyomtatványok megérkezése után tudjuk befejezni.

Tekintettel arra, hogy az Oktatásszervezési Osztály munkatársait a nagyszámú közokirat elkészítése a napi munkafolyamat mellett terheli, kérjük az érintett hallgatók türelmét és megértését. Munkatársaink mindent megtesznek azért, hogy a folyamatot mielőbb lezárhassák és volt hallgatóink mihamarabb kézbe vegyék diplomájukat.

Az Intézményünk a felsőfokú oklevéllel rendelkezők számára számos továbbtanulási lehetőséget kínál akár mesterképzésben, akár szakirányú továbbképzésben. A választható szakokról, a bekerülés lehetőségeiről, a felvételi eljárás szabályairól az alábbi elérhetőségen tájékozódhat: https://www.edutus.hu/oktatas/

További tájékoztató és a diploma igényléséhez szükséges űrlap az alábbi linken érhető el: https://www.edutus.hu/cikk/koronavirus-kozlemeny/

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben
Újdonság

Edutus képzés ajánló

Alkalmazásunk segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb képzéseinket.

MEGNÉZEM
Új