Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Diplomaátadó Ünnepségek-2016.07.01.

2016.07.01-jén a tatabányai és a budapesti tagozaton megrendezésre kerültek a diplomaátadó ünnepségeink, ahol összesen a 101 fő a sikeres záróvizsga után vehette át diplomáját vagy igazolását.

...

Tatabányai helyszínen az elnökségben foglalt helyet Szögi Zoltán, az Edutus Nonprofit Közhasznú Zrt. vezérigazgatója, Dr. Jandala Csilla, az Edutus Főiskola rektora, Némethné Dr. Gál Andrea, az Edutus Főiskola oktatási rektorhelyettese, és Vavra Gábor, az Edutus Főiskola vállalati kapcsolati igazgatója.

Vendégként köszönthettük Garbacz Lászlónét, Komárom-Esztergom Megyei Munkaadók és Gyáriparosok Szövetségének elnökét.

Budapesten elnökségi tagok voltak Dr. Szaniszló Gábor, az Edutus Főiskola budapesti tagozatának vezetője, Szögi Zoltán, az Edutus Nonprofit Közhasznú Zrt. vezérigazgatója, Dr. Jandala Csilla, az Edutus Főiskola rektora, Némethné Dr. Gál Andrea, az Edutus Főiskola oktatási rektorhelyettese, és Gíber Mihály, AGC Glass Hungary Kft. HR igazgatója, aki beszéddel is köszöntötte a végzős hallgatóinkat.

Mindenkinek GRATULÁLUNK és sok sikert kívánunk!

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben