Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Bosnyák János Nemzeti Emlékverseny 2021

A Luca Pacioli Egyesület meghirdeti a 2021. évi Bosnyák János Nemzeti Emlékversenyt, amely a Kárpát-medence felsőoktatási képzésben részt vevő ifjúsága számára megrendezett számviteli-adózási vetélkedő. A verseny két fordulóból áll: az első forduló során egy számviteli-pénzügyi esettanulmányt kell csapatban megoldaniuk a résztvevőknek. Az esettanulmányt az Ernst & Young Magyarország, az Andersen Hungary, az OTP Bank, valamint a Corvinus Egyetem Pénzügyi, Számviteli és Gazdasági Jogi Intézete biztosítja. Az esettanulmány hasonló lesz az itt található mintafeladathoz: https://bosnyak.pacioli.hu/mintafeladat/

A második fordulóban pedig az esettanulmány első fordulóban benyújtott megoldásának szakmai zsüri előtt történő prezentálása a feladat.

A verseny szervezője a Luca Pacioli Egyesület, a verseny fővédnöke: Varga Mihály Magyarország pénzügyminiszter.

A versenyre olyan 3 fős csapatban lehet jelentkezni, amelynek minden tagja, amelynek minden tagja a https://bosnyak.pacioli.hu/szabalyzat/ weboldalon felsorolt felsorolt felsőoktatási intézmények valamelyikének (az Edutus Egyetem is) üzleti, gazdaságtudományi vagy közgazdaságtudományi képzésében részt vevő, aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező alap vagy mesterszakos nappali tagozatos hallgatója. (A 3 fős hallgatói csapatokban egy-egy fő lehet mesterszakos hallgató)

A versenyen csak a csapatok előzetes regisztrációját követően megengedett a részvétel. A regisztráció a https://bosnyak.pacioli.hu/regisztracio/  weboldalon érhető el. Nevezési díj nincs.
A regisztráció határideje: 2021. október 31. 23:59
Az esettanulmány kiosztása és megoldása: 2021. november 1. 12:00 – november 14. 12:00
A megoldások kiértékelése: 2021. november 15. – november 18.
A döntős csapatok értesítése: 2021. november 19.
Döntő: 2021. november 25-26.
A döntő helyszíne: Budapesti Corvinus Egyetem
Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben