Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Az Edutus Egyetem személyi jövedelem adó 1% befogadó

Az Edutus Egyetem, egy fiatal, dinamikusan fejlődő, környezettudatosan működő felsőoktatási intézmény, amely széles szakkínálatával, nagyfokú gyakorlatorientáltságával, XXI. századi infrastruktúrájával és modern szemléletével, professzionális oktatási szolgáltatásaival biztosítja hallgatói sikerességét a diploma megszerzésében és azt követően szakmai életútjuk során.

Az Edutus Egyetem, mint nem állami felsőoktatási intézmény az államtól fejlesztési támogatásban nem részesül, beruházásaink, számítástechnikai-oktatástechnikai beszerzéseink fedezetét javarészt magunk teremtjük és teremtettük meg.

A jövőben is mindent megteszünk annak érdekében, hogy egyetemünk a legmodernebb tárgyi-technikai feltételek mellett oktathassa hallgatóit. Törekvéseink megvalósításának elősegítése érdekében fordulunk most támogatóink felé.

Kérjük, hogy személyi jövedelemadója 1%-át Egyetemünk javára ajánlja fel. 

 

EDUTUS EGYETEM

adószám: 18600076-2-11

 

Tájékoztatásul említenénk, hogy még mindig rengeteg ember nem él ezzel a lehetőséggel, a fel nem ajánlott személyi jövedelemadó 1% pedig az államkasszába kerül.

Köszönjük támogatását, az Edutus Egyetem vezetősége nevében minden jót kívánunk Önnek és családjának a 2023-as esztendőre!

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben