Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Az Edutus Egyetem és az Oktatási Hivatal közös kínai útja Ningbo-ban

Az Edutus Egyetem delegációja (Dr. Szaniszló Gábor, Dr. Peredy Zoltán, Bognárné Pongrácz Márta és Huang Jungfei) az előző évben részt vett Ningbo Város Önkormányzata Oktatási Irodájának valamint a Ningbo University of Technology (NBUT) meghívására 8th China- CEEC Events on Education Cooperation and Exchanges nemzetközi konferencián, partnerségi kapcsolatokat kialakítva több kínai egyetemmel, valamint Ningbo Város Önkormányzatával. Ennek folytatásaként került sor az idén 2024.05.22-e és 2024.05.31-e között egy újabb kínai útra, ahol az Edutus Egyetem változatlan összetételű delegációjához csatlakozott az Oktatási Hivatal felsőoktatási elnökhelyettese Dr. Vanó Renáta is. Közös delegációnk részt vett több konferencián (9th Annual China-CEEC Higher Education Institute-Industry Cooperation and Conference in Ningbo; Zhejiang-Hungary University Cooperation Matchmaking Conference; Zhejiang- CEEC Think Tank Alliance 2nd Annual Conference). Ezek fókusza a digitalizációs korszak új technológiai, oktatási módszertani megoldásai, stratégiai együttműködési lehetőségei voltak. A rendezvényeken bemutatásra került a magyar felsőoktatás helyzete, az Edutus Egyetem nemzetközi kitekintésben, sikerült elmélyíteni és bővíteni kapcsolatainkat a kínai partneregyetemekkel, megteremtve az alapját az Edutus Egyetem nemzetközi képzési programjai további szélesítésének.

Néhány, az eseményekről készült hivatalos fénykép:

Első sor: Ningbo University of Technology (NBUT) elnöke, az NBUT School of Arts and Humanities vezetői (első sor jobb és bal oldali szélein) az Edutus Egyetem és az Oktatási Hivatal képviselőivel

A Ningbo Childhood Education College (NCEC) vezetői az Edutus Egyetem és az Oktatási Hivatal képviselőivel

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben