Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Az Edutus Egyetem és a Hartmann Hungary Kft. közötti kölcsönösen előnyös partnerség újabb mérföldköve

Az innovatív regionális tudás- és vállalkozói térségi központ szerep betöltését megcélzó tatabányai székhelyű Edutus Egyetem hosszú távú, több területet felölelő stratégiai partnerséget alakított ki az ácsi Hartmann Hungary Kft-vel. Egy eszköztámogatási megállapodás keretében a Hartmann Kft. kétmillió forint támogatást nyújtott a Edutus Egyetem Műszaki Intézet robotikai laboratóriumában található FANUC anyagmozgató ipari robot számára, amelynek biztonságos üzemeltetése megköveteli az emberektől való fizikai elkülönítést. A szabványoknak mindenben megfelelő robotcella kerítés és a robotvezérléstől függetlenül működő beléptető kapu kialakítására, az ipari robot és a robotcella összehangolása július közepén fejeződött be a Műszaki Intézetben.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben